Travle tider, instagram tek over.

Dparadiset har vore ein fantastisk start på ny tilværelse her i vest. Eg elskar den nye jobben min, og stortrives med hus og ny heim. Det einaste som er negativt er at døgnet føles å ha endå mindre timar enn i aust, og sjølv der var eg i manko.

Det er lista opp og lista ned med planar, gjeremål og daglege sysler. Eg har difor kome fram til at eg ikkje kjem til å prioritera å bruka noko særleg tid på blogging. Instagram derimot, der har Plasset fått sin eigen stad og eg håpar dei som evt. måtte fylja med her inne heller heng på der. #plasset vil nok fyllast med store og små gleder, hus, heim, hage, hobby, dyr, natur osv osv. Rett og slett at det gode liv på landet har å by på.

-bente-

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *