Takk Telenor

telenorSiste arbeidsdag. Nærmare 16 år sidan oppstarten i Kannik, Stavanger, er eg no snart til vegs ende i mi telehistorie. 16 lærerike, utfordrande, morsomme og fine år.

Dei ti fyrste fekk eg dela med mange fargerike, flotte folk i Stavanger, dei godt og vel fem siste her på Kongsvinger saman med endå fleire supre mennesker. Store deler av min nærmaste omgangskrets kan eg takka, Telenor for. Nære vener som vert med resten av livet. Noko eg set uendeleg stor pris på.

No ventar nye, spanande arbeidsoppgåver heima i Hardanger. Draumen om å kunna flytta heim til familie og venner i vakre Herand har vore der i mange år og då jobbtilbudet ramla ned i fanget mitt var det ikkje noko å tenkja på.

Tankane har nok "sege" litt på etter kvart, og eg ser eg også her kan takka Telenor som har gitt meg sjølvtillit og trua på at dette skal eg klara. Det har alltid vore rom for å feila, så lenge ein står på å gjere sitt beste. Samtidig har eg vorte tett fulgt opp med ros, tilbakemeldingar, veiledning og konstruktiv kritikk. Vorten kursa og fått bygd opp kunnskap rundt bla. dialog og kundeservice i særklasse. Ei erfaring eg set stor pris på å ha med meg vidare.

Så..takk kjære, Telenor, takk flotte venner og gode kollegaer! Takk for å ha gitt meg ballast til å ta fatt på eit nytt kapittel i livets fantastiske eventyr!

4 thoughts on “Takk Telenor

 1. Ronny Henriksen

  Kjære Bente, flotte Bente! Det er ikke bare du som skal takke. Alle vi rundt deg, som har fått lov til å ta del i din verden, skal også takke. Takke for at vi har fått lov til å bli kjent med deg. Bli kjent med den fargerike personen du er. Din fantastisk nesten barnslige glede over alt liv som rører seg rundt deg. Aldri har det gått en dag hvor vi ikke har fått oppleve din klingende latter og smittende glede.

  Ta det med deg videre på ferden din. Det vil gagne deg, alltid.

  Så da må det jo bare bli en bilferie etterhvert da. 😛

  Reply
  1. Kalpana77

   Post author

   Tuuusen, tuusen takk for fine ord, Ronny! Det gleda meg stort 🙂 🙂 Dørane er alltid åpne på Plasset og eg ser fram til å tilbringa fine stunder med vener også der! Sooo hjartleg velkommen!..

   Reply
 2. Tomas Refsland

  Tenk at det er 16 år siden vi begynte å jobbe sammen på Kannik i Stavanger. Telenor Internett i...var det ikke 6. etasje? Før vi satte nesa ut til Forus og det nye hovedkvarteret i gamle BP bygget.

  Jeg husker enda når alle eposttjenester var nede i ukesvis og Johnny "Ubrukelig" Furre pisket på og tok telefoner som en helt sammen med oss.
  Tor Harald som alltid smilte!
  Lasse som trodde jeg var 10 år eldre enn jeg var....
  Og la oss ikke glemme Kjartan men sin superherlige stemme.
  Nina Sund - en av de friskeste og mest sjarmerende damene jeg har noensinne truffet. Hans Rune og hans valg av OS/2 4.5 over Windows (o.O)
  Alexander som alltid hadde energi til overs uansett hvor mye trøkk det var.
  Christine, Kjetil, Eirik, Therese og alle de andre nesten 90 menneskene vi var til slutt...
  Og til slutt ikke minst deg - Dronninga på totalsupporten og domenehai på si..hehehe

  Reply
  1. Kalpana77

   Post author

   Åhhh... Minner! Herlighet so morsomt å lesa 🙂 Tuuusen takk, Tomas! Det var tider det 😉 Er heilt utruleg å tenkja på korleis utviklinga har gått, sidan med sat der å oppretta oppringte forbindelsar og la til at-strengar for å få 28k "winlinkane" på nett 😉 ..og hvilken glede då dobbel ISDN vart lansert 😀 Takk for at du tok det tid til å kommentera, det dukka opp ei rekke gode minner no 🙂 Riktig god påske!

   Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *