Happy home

Eg elskar fargar, og her om dagen fekk eg denne fantastiske boka i posten. Anbefalast på det strekaste til alle som trives i fargerike omgivelsar. Fine tekstar og ei rekke flotte bilete til stor glede og inspirasjon. IMG_2053

Charlotte Hedeman Guineau, forfatter av boka, er også grunnleggeren av RICE et dansk interiør- og designfirma som sprer rundt seg med ting og tang til hus, heim og uterom i alle regnbuensfargar.

Stearinlysa er tent, nydeleg påskebukett frå arbeidsgivar er på plass og påskehøgtida er like rundt hjørna. Slike stunder for meg sjølv er gull verdt. Heilt stille i huset, kun ein hund som snorkar medan eg drøymer meg vekk og planlegg den nye kvardagen eg har i vente heima på vestlandet.

IMG_2065

 

Dette innlegget ble publisert i Hus og heim. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>