Vinter

Det er vinter der no. Siste vinteren utan meg. Eg skal snart heim for godt.

 

Dette innlegget ble publisert i Hus og heim. Bokmerk permalenken.

2 svar til Vinter

 1. Hei!
  Då fann eg fram og gledar meg til å følge deg og prosjektet vidare 🙂 Eg har gått med draumen om eit spesielt småbruk i meg sidan eg var ei lita jente. No er bruket endeleg til salgs, men huset er i dårleg forfatning og må rivast, vi er no inne i ein prosess der vi undersøker byggjeløyve/ konsesjon/ boplikt osv. Har lyst å legge inn bod med ein gang, men kjedeleg om det då viser seg at vi ikkje får lov å sette opp nytt hus på plassen…
  Eg er som du hageinteressert og draumane for plassen er mange 🙂
  Mvh Monica

  • Bente sier:

   Takk for koseleg innlegg, det set eg stor pris på! So utruleg spanande prosess de er inne i, sender alt av gode tankar for at det skal ordna seg. Hadde vore veldig kjekt å kunna fylgja med på utviklinga av draumestaden din. Lykke til! mvh Bente

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *