Diverse

Dparadiset har vore ein fantastisk start på ny tilværelse her i vest. Eg elskar den nye jobben min, og stortrives med hus og ny heim. Det einaste som er negativt er at døgnet føles å ha endå mindre timar enn i aust, og sjølv der var eg i manko.

Det er lista opp og lista ned med planar, gjeremål og daglege sysler. Eg har difor kome fram til at eg ikkje kjem til å prioritera å bruka noko særleg tid på blogging. Instagram derimot, der har Plasset fått sin eigen stad og eg håpar dei som evt. måtte fylja med her inne heller heng på der. #plasset vil nok fyllast med store og små gleder, hus, heim, hage, hobby, dyr, natur osv osv. Rett og slett at det gode liv på landet har å by på.

-bente-

 

 

4 Comments

telenorSiste arbeidsdag. Nærmare 16 år sidan oppstarten i Kannik, Stavanger, er eg no snart til vegs ende i mi telehistorie. 16 lærerike, utfordrande, morsomme og fine år.

Dei ti fyrste fekk eg dela med mange fargerike, flotte folk i Stavanger, dei godt og vel fem siste her på Kongsvinger saman med endå fleire supre mennesker. Store deler av min nærmaste omgangskrets kan eg takka, Telenor for. Nære vener som vert med resten av livet. Noko eg set uendeleg stor pris på.

No ventar nye, spanande arbeidsoppgåver heima i Hardanger. Draumen om å kunna flytta heim til familie og venner i vakre Herand har vore der i mange år og då jobbtilbudet ramla ned i fanget mitt var det ikkje noko å tenkja på.

Tankane har nok "sege" litt på etter kvart, og eg ser eg også her kan takka Telenor som har gitt meg sjølvtillit og trua på at dette skal eg klara. Det har alltid vore rom for å feila, så lenge ein står på å gjere sitt beste. Samtidig har eg vorte tett fulgt opp med ros, tilbakemeldingar, veiledning og konstruktiv kritikk. Vorten kursa og fått bygd opp kunnskap rundt bla. dialog og kundeservice i særklasse. Ei erfaring eg set stor pris på å ha med meg vidare.

Så..takk kjære, Telenor, takk flotte venner og gode kollegaer! Takk for å ha gitt meg ballast til å ta fatt på eit nytt kapittel i livets fantastiske eventyr!

lass1
Langerudberget tidleg ein onsdagsmorgon. Snille pappen min har vore på besøk for å ordna både her og der før takstmann kjem i måro. Med seg tilbake til vestlandet har har full hengar med ting som er klar for ein ny tilværelse på andre sida av fjellet.

Eg gledar meg til å følga etter om nokon veker.